Učenje nemščine preko Skype

Danes se tujega jezika lahko naučimo na različne načine. Mi pa vam predstavljamo enega najbolj zaželenih, enostavnih in povpraševanih; to je učenje na daljavo – učenje nemščine preko Skype.

PRVI KORAK JE BREZPLAČEN! 

Osebni stik, ki ga vzpostavimo z vsakim našim tečajnikom je zelo pomemben. Na začetku je večina skeptičnih, saj nas ne poznate, ne poznate našega načina dela in kaj lahko pričakujete.    

Da lažje naredite prvi korak, vam nudimo najprej brezplačen uvodni termin, da se spoznamo, predstavite nam vaše želje in cilje ter hkrati že spregovorite v nemškem jeziku. Po prvem koraku je potem vse veliko bolj enostavneje. Če vam bomo všeč, boste lahko zakupili poljubno število ur nemščine z našimi najboljšimi učitelji.  In učenje se prične!

 

 

Prednosti Skype učenja?

Spoznajte sodoben način učenja nemščine, ki ga naši tečajniki že poznajo vrsto let. 

1. Prihranek časa in denarja

Ko se po napornem dnevu v službi vrnete domov in vas sploh ne mika, da bi se še kam odpravili. Z online učenjem prihranite čas, ki bi ga preživeli na poti in se izognete še dodatnim stroškom goriva.

2. Učenje kjerkoli in kadarkoli

Prvi pogoj za doseganje napredka pri učenju je, da se v prostoru, kjer se učimo, počutimo sproščeno in zadovoljno. Doma imamo to prednost, da si sami ustvarimo okolje, ki nam ustreza. Učenje tako lahko poteka v vaši dnevni sobi, kjer zlezemo v udobnejša oblačila ter si pripravimo dišečo skodelico kave. Če pri učenju vseeno radi zamenjate okolje, lahko učenje poteka tudi v pisarni, v tujini ali celo med vašim dopustom.

3. Fleksibilnost

V tem hitrem tempu življenja se vam popolnoma prilagodimo glede časa in tudi vsebine učenja nemščine. Naši online tečaji lahko potekajo zgodaj zjutraj ali pozno popoldne, kdaj boste želeli.  Vsebina tečajev je odvisna od vašega predznanja nemščine in tudi tukaj prisluhnemo vašim željam. Želite več govoriti v nemščini, mogoče bi raje samo ponovili slovnico? Pri vseh vsebinah vam lahko strokovno pomagamo.

4. Enostavno učenje

Online učenje lahko poteka preko različnih online kanalov, kjer se z učiteljem vidite, slišite in spregovorite v nemščini. 

Vse kar potrebujete za Skype učenje je računalnik, internet, slušalke, mikrofon in program Skype (program, ki ga lahko brezplačno dobite na internetu). Za namestitev brezplačnega programa SKYPE kliknite tukaj. Če boste potrebovali pomoč pri nameščanju programa Skype, nas lahko kontaktirate in vam bomo pomagali.  

 

Komu je  Skype učenje vse namenjeno? Za:

  • vsakega, ki želi pridobiti novo znanje nemščine,
  • posameznike, ki želijo osvežiti znanje nemščine,
  • zaposlene v tujini, ki se ne morejo udeležiti jezikovnih tečajev v Sloveniji,
  • brezposelne, ki odhajajo na delo v tujino,
  • brezposelne, ki želijo izboljšati svoje zaposlitvene možnosti z znanjem nemškega jezika,
  • učence osnovnih in srednjih šol, ki želijo imeti mentorja skozi celo šolsko leto. Učenje lahko poteka po šolskem programu in je popolnoma prilagojeno programu izobraževanja v šoli. Učence pripravljamo pred pisnim, ustnim preverjanjem, pomagamo pri pripravi projektov, seminarskih nalog in nastopih.
  • maturante, ki se želijo dobro pripraviti na poklicno ali splošno maturo iz nemščine.

 

Kako se prijavite in rezervirate termin?

Pošljite e-mail na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa nas kontaktirajte na telefon 02 62 00 788 ali 031 767 435, da rezervirate svoj prvi termin.